Бюлетините по време на изборите – Пабло Ескобар, Путин и… един презерватив (СНИМКИ)

Президентските избори в България отново развихриха въображението на гласоподавателя

Младите гласуваха масово против статуквото, някои от тях директно пък пуснаха вот за себе си невиждайки промяна в днешните политици

Въпреки обявената глоба на стойност 1000 лева за избирател, който си направи селфи с бюлетината, докато е в тъмната стаичка, за която предупредиха от Централната избирателна комисия, отново социалната мрежа се напълни със снимки на надраскани бюлетини с какви ли не импровизации. Редица ентусиасти решиха не само да нарушат закона, но и да споделят „бисерите” си в социалната мрежа, а надписите върху тях минават от Владимир Путин, през Пабло Ескобар и стигат до залепен пресерватив върху самата бюлетина.

Така се оказа, че освен генерал Румен Радев, Цецка Цачева, Красимир Каракачанов и другите известни участници в състезанието за държавен глава, има още претенденти за президент на Република България. Сред тях са “АЗ“, DJ MASCOTA”, „Пабло Ескобар“, футболните треньорите Юрген Клоп и Арсен Венгер, Путин и разбира се Миле Китич.

Намерена бе и бюлетина със залепен презерватив, което показва, че „креативността“ на българския избирател расте ли расте. Да се смееш ли, да плачеш ли…?

Още коментари и анализи за ситуацията в България след изборите през годините:

  • Из размислите на един депутат – ТУК
  • Правителството падна, да му мисли следващото – ТУК
  • Не ми говори за политика, разбра ли – ТУК
  • Моля, купете ни гласа – ТУК
  • Явно друг изход няма – ТУК

За автора

Вашият коментар