Дъщерята на Стив Ъруин върви стъпките на баща си

Помните ли Стив Ъруин – мъжът, който забавляваше милиони зрители с кадри от близките си срещи с едни от най-опасните животни в света?

Когато през 2006 г. Стив Ъруин почина, Бинди е била на 8 години. Днес авантюристката е на 16 и споделя снимки от приключенията си в дивата природа. 

Ловецът на крокодили, Стив Ъруин почина преди 8 години, но дъщеря му Бинди Сю Ъруин върви по стъпките на покойния си баща.  16-годишнaта американка  е последна година в училище, където тя завършва бизнес и туризъм. В Instagram Ъруин има над 220 000 последователи, а от снимките там става ясно, че баща й е имал голямо влияние върху живота й.

Бинди е известна с многостранните си занимания като природозащитник, актриса, певица, автор на песни и танцьорка. Изповядва същите възгледи за опазване на животните и околната среда като своите родители. Първото ѝ име произхожда от любимия крокодил на баща ѝ, Бинди, отглеждан в Австралийския зоопарк. Второто ѝ име идва от семейното им куче, Сюи — Сю. Според баща ѝ, „Бинди” е дума от аборигенския език, означаваща „малко момиче“.

Вашият коментар