Един различен Великден – този в Нощта

ТОП 3 на най-интересните Великденски партита под тепетата

Великден наближава, а с него и емоциите относно "Чукането" с яйца…  Ние пък, ви предлагаме да се чукнете с доза готина музика в приятна компания.Подбрахме най-интересните места в града, на които можете да се забавлявате качествено.

Едно от най-подходящите места за това е piano bar Gatsby. Купонът там ще е налице, както винаги. Много горещ, този клуб подтиква гостите си винаги към забавление, танци и още нещо…

Музикантите на пиано-бара ще ви заредят със силна доза настроение и ще ви подарят най-незабравимото Великденско парти. Специално за празника те са обещали да не отказват на нито едно желание на гостите на Gatsby и партито да продължи докато те пожелаят. П.П. НОСЕТЕ СИ ЯЙЦЕ!

Настроението ще бъде "козуначено" и във Face to face. Великденско парти ще събере приятели и колеги тази събота в този любим на пловдивчани пиано бар. Празникът ще бъде посрещнат с висок градус на забавление, много усмивки и добро настроение.  Очертава се пореден незабравим празник в най-красивия пиано бар на Пловдив-Face to Face! Не е случайно, че този нощен клуб не се притеснява от конкуренцията, а се радва на безброй верни гости.

Следващото място, грабнало вниманието ни е Vogue music club, където ще бъде цветно и весело, озвучено със сетове с подбрана Великденска селекция от музика. Всеки желаещ може да си носи и яйце, като дървените са забранени и ще бъдат отнети още на входа. Всяко парти там отбеляза висок градус на забавление, много усмивки и добро настроение.

Всички хубави музикални събития в града следете в сайта за нощен живот на Пловдив- plovdivclubs.com

 

 

 

 

 

За автора

Вашият коментар