Круиз с пиратски кораб и екстремни награди са най-добрите целувачи

Най-сладкият фотоконкурс тази година предлага наистина сладки, зашеметяващи и вдъхновяващи награди. До този момент това са пет уикенда за двама в едни от най-красивите кътчета на България -Староградската къща Копривщица, Спа – хотел "Елбрус" Велинград, хотел " Смолян" в Смолян, хотел "Селена", Созопол и къща "Хакуна Матата" Балчик.

Клубът за екстремни спортове "Адреналин" тази година ще подбере не един, а няколко фотоси, чиито фотографи ще получат екстремни награди като за юбилейно издание. Издателство "Хермес" отново ще дари книги за душата  – хитови издания на 2014-та. И още круиз с пиратски кораб, арт-произведения и други награди, които да вдъхновяват за творчество и целувки.

Номинираните фотографи ще са ясни на 12 февруари, когато  журито в Пловдив – с представители на Община Пловдив, под чиято егида е фотоконкурът, пловдивските медии и фотографските сайтове в България, ще избират между снимките…

Оригиналните и снимани с чувство целувки, няма да останат без награди. Фотографите са без ценз за възраст и  професионализъм. Регламентът изисква снимките да са авторски, да се посочат две имена на фотографа и координати за връзка и изпращане на оригиналните файлове, за да могат после да се копират за фотоизложбата.

Програма

           13.02.2015 -журиране на фотосите

           14.02.2015   10-16.00 ч. Пловдив, Главната -изложба на снимките от фотоконкурса

           14.02 2015 20 ч. Пловдив Ескалибур -купон в чест на Купидон и награждаване

           08.03. Откриване на изложба на най-добрите снимки през годините Арт Рентал София

За да се включите, изпратете своята снимка на на e-maili: celuvka2013@abv.bg   до 12 февруари 2015г.

 

Вашият коментар