Ново Google приложение за Пловдив

"Travel Забележителности Пловдив" е безплатно приложение за устройства, работещи на операционната система Android.
Идеята на приложението е да бъде Ръководство и справочник за града и околностите му.
"Travel Забележителности Пловдив" съдържа описание, местоположение, адрес и контакти на културни, археологически, исторически, архитектурни, религиозни, спорт и др. забележителности, хотели, ресторанти и търговски райони, транспортни връзки, адреси и съответните държавни институции, консулства, полицейски участъци и др.
Приложението включва една календарна тетрадка с дата описани важни исторически и културни събития. Календар има възможност да бъде лично подложка календар след кратка регистрация. Календар работи само в режим онлайн и по този начин изисква интернет връзка.
Интернет връзка е необходимо също така да се визуализира разположението на всеки обект чрез услугите Google Maps и Google Street View.
Възможно е леко забавяне в стартирането приложение.
Чужденците, които идват в Пловдив вече спокойно могат да използват най-новото мобилно информационно приложение за града. "Travel Sights Plovdiv" е безплатно приложение за устройства, работещи на операционната система Android. Самата идея на приложението не е иновативна,а да бъде ръководство и справочник за града и околностите му. Нещо подобно на приложението на "Програмата". Собственост е на Nitonmedia, a разработчик е пловдивската фирма Студио Геометрия
Различното при "Travel Sights Plovdiv", е че приложението съдържа описание на какви ли не адреси и контакти на културни, археологически, исторически, архитектурни, религиозни, спорт и др. забележителности. Както и доста хотели, ресторанти и търговски райони, транспортни връзки, адреси и съответните държавни институции, консулства, полицейски участъци и др.

Приложението включва една календарна тетрадка с дата описани важни исторически и културни събития. Календарът има възможност да бъде лично подложка календар след кратка регистрация.

 

Той работи само в режим онлайн и по този начин изисква интернет връзка.Интернет връзка е необходимо също така да се визуализира разположението на всеки обект чрез услугите Google Maps и Google Street View.
mobile-app-plovdiv
 

За автора

Вашият коментар