За една по-приятна понеделник сутрин

За да започне понеделник сутрин свежо и усмихнато ви подбрахме една очарователна колекция, която игриво съчетава познати фрази и предмети в забавни илюстрации. За да станат с перфектно послание, техният създател ги е допълнил със сладки усмивчици и ярки цветове, така че да ви накара да се усмихнете и да повиши доброто ви настроение.

Хен Лим Суи (Lim Heng Swee) е художник от Малайзия, който има ярко цветно отношение към живота. Минималистичният и модерен дизайн на обектите му комуникират ясно със зрителите като всяват положителна нагласа, любов и добро чувство за хумор. Хен Суи казва: „ Описвам работата си като проста и забавна, но със силна идея или послание зад него. Животът трябва да бъде забавен и хумористичен, и се надявам, че моите илюстрации създават чувство на радост и щастие.”

Хен Суи участва в личният си проект Doodling a Smile, където до момента е създал над 200 дизайна, и много трудно избрахме кои да ви покажем, имайки предвид, че са толкова много и толкова остроумни. Но не само че ги създава, той ги продава и като разпечатки в своя магазин “Etsy”. „Обичам рисуването и затова започнах с илюстрациите. Чрез тях се надявам да дарявам усмивки на лицата на хората” – споделя Суи.

Хен Суи е известен илюстратор и графичен дизайнер, живеещ и работещ в Куала, Лумпур, Малайзия. Работата му е публикувана и включена в много международни списания и дизайнерски блогове като IDN (International desing Network), Readers Digest, M Le weekend magazine (водещо списание във Франиця) и много други. Популярността на илюстрациите му надминава над 80 000 фенове в интернет. Половината (100) от рисунките му са одобрен проект за щамповане на тениски и в момента той работи за дизайнерските къщи – Gap, Nike, Threadless и т.н. Суи е отличен като „Дизайнер на годината” за 2009 и 2011 година, в най известният сайт за щамповане на оригинални тениски в света – Threaless.com.

 

 

 

 

 

За автора

Вашият коментар