Звездата от „Динамо“ се среща с 10 български фена

10 българи ще имат възможността да се срещнат с най-изумителния илюзионист от Великобритания на живо. Discovery Channel дава възможност на своите фенове да се насладят на лична срещна с „Краля на магията”. Всеки има шанс да види номерата на любимия си илюзионист на живо, ако вземе участие в играта на страницата на Discovery Networks Bulgaria във Фейсбук.

Състезанието започва на 15-и септември и ще продължи до 28-и септември на страницата Discovery Networks Bulgaria. Участниците ще трябва да събират магически кодове, скрити на различни места и в интернет, и извън него. В края на играта 10-те победители ще бъдат изтеглени на томболен принцип и ще се срещнат с Динамо на специално събитие в Букурещ на 9-и октомври. „Колкото повече кодове съберете, толкова по-голям е шансът ви да сте сред големите късметлии.“, споделиха от Discovery Channel.

Динамо е определян като най-невероятният британски магьосник през последните десетилетия. Той изумява публиката с ловкостта си и микса от мащабни магии и новаторски улични номера.

Именитият магьосник има и цял списък с известни личности, негови запалени фенове. Самюел Джаксън, Уил Смит, Пи Диди, Джей Зи, музикантите от Coldplay, Ръсел Бранд, Гуинет Полтроу са само част от звездите, който са възхитени от уникалния талант на Динамо.

Четвъртият сезон на „Динамо: Невероятни магии” следва Динамо, докато той пътува до Лос Анжелис, Сан Франсиско, Париж и за пръв път до Индия, преди да се отправи отново към Лондон, където е започнала и историята му. От поп звезди до актьори и случайни минувачи, магията на Динамо заразява всички, които се докоснат до нея. Епизодите включват участието на знаменитости като музикантите от Coldplay, Сам Смит, One Direction и звездата на Боливуд Ифран Кан. Илюзионистът ще отведе зрителите на незабравимо магическо пътуване, което ще впечатли дори най-предубедените.

„Динамо: Невероятни магии” започва излъчването си по Discovery Channel през 2011 г. В момента е едно от най-любимите предавания на феновете на телевизията. С всеки следващ сезон то става все по-гледано и в България. В сравнение с 2013 г., Discovery Channel Bulgaria отбелязва ръст от 29% през 2014 г. в рейтинга на „Динамо: Невероятни магии“.  

За автора

Вашият коментар