5 добри идеи за уникална и готина сватба

Всяка булка иска да планира незабравим сватбен ден. 

Има много уникални елементи, които булката и младоженеца добавят към тяхното сватбено тържество, които ги разграничават от останалите сватби, а това са нашите пет уникални сватбени предложения за уникални значки, който може да подарите на вашите гости. Разбира се, всяка сватба е различна и ние окуражаваме креативността за специалния сватбен ден.

1. Отборът на булката или отборът на младоженеца, кой избираш? – Забавен начин да накарате гостите си да се опознаят и забавляват е като им дадете булчинска или младоженска значка в деня на сватбата. Носейки значките, вашите гости лесно ще разберат кой е от страната на булката и кой е от страната на младоженеца.

Добра идея е значката да бъде със снимка на блуката или младоженеца като малко дете. Това би бил и чудесен спомен. Значките са страхотен начин за разчупване на леда, а и добра тема за разговор.

2. Запази си датата. Значка с датата на вашата сватба може да бъде идеален вариант за съобщаване на всички гости кой ще бъде денят. Вместо покани – изпратете значка с бележка. Поканата превърнете в декорация на масите с кратка история за Вас и вашата половинка, която може би не всички гости знаят.

3. Малко подаръче. На сватбите задължително присъстват и малките подаръчета за гостите. Най – различни животинки и свещички са се подарявали на сватбите на почти всичките ни приятели. Подарете нещо различно и уникално. Направете мил жест към всеки един ваш гост с нещо лично и специално за него. Ретро снимка, на която сте заедно – един наистина страхотен подарък. Напишете името , прякора , напомнете първата си среща. Напишете „сладкарницата“, а той или тя ще си спомни къде сте се срещнали. Един наистина страхотен подарък. Просто си представете приятелка със значката, закачена на дамската и чанта или шал две години след големия ден.

4. Всеки има роля. Накарайте гостите на вашата сватба да се чувстват специални със значка, която показва ролята им. Шаферка, кума, най-добра приятелка или майката на булката, всички с гордост ще носят красивата значка, която сте им подарили. Тя ще им остане скъп и мил спомен за вашия щастлив ден.

5. Разпределение на места. Как ще бъдат разпределени гостите? Задължителен въпрос за всяка сватба, а и почти всяко тържество. Честа практика е номерирането на масите. Оставяте номерче на масата, а на входа на приема поставяте маса и списък – всеки гост открива името и номера на масата си. Тръгва към своята маса, а на нея вижда името си върху симпатична значка.

Може да стане и малко по-интересно, ако вместото е написан факт. Например „Иван обича Мими“, а на Мими обратното. Със сигурност ще се досетят кое е тяхното място, ако ли не, винаги можете да се посмеете на тази ситуация.

Terorero.com е уеб сайт за изработка на уникални значки. За вашия празник, може да изберете както значки от каталога ни, така и да направите значи с ваш дизайн, бързо и лесно. Дайте уникален облик на вашето събитие, независимо дали е сватба, фирмен купон или рожден ден.

За автора

Вашият коментар