Анонимните отново показват захапка

Онези, които се интересуват от онлайн игри, знаят, че производителят на такива игри Zynga се намира в доста тежка финансова ситуация. Това обаче сякаш притеснява не само инвеститорите й. Хакерската група "Анонимните" публикува материал в сайта AnonNews, в който предупреждава, че действията, предприети от компанията, "ще сложат край на пазара за игри в Америка такъв, какъвто го познаваме".

Анонимните имат предвид факта, че Zynga е започнала да предлага многобройни работни позицииза хора извън границите на САЩ. Тази информация се появи в изтекли в интернет конфиденциални документи. Хакерите твърдят, че да изнасяш работната сила навън, в държави, където ще ти е по-евтино, е обида за американския народ.

Хакерите заплашват Zynga, че ако не се вземе в ръце, относно този случай, те ще пуснат в онлайн пространството игри, до които са успели да са доберат след хакване на сървърите им. Анонимните не коментираха за кои игри става въпрос, но подчертаха, че крайният срок за Zynga е 5 ноември – дата с историческо значение, известна още като "Денят на Гай Фоукс". Както сигурно знаете, хакерите са вдъхновени от тази реално съществувала личност, която остава в историята с опита си да взриви сградата на английския парламент.

 

 
zynga-anonymous

 

За автора

Вашият коментар