БНТ 2 с изложба „Новините на зрителите“ в Дома на културата

БНТ 2 подготви изложба със снимки, извадени от репортажите, в която ще припомни за знаковите събития от годината за всеки от регионите – Варна, Русе, Пловдив, Благоевград и София. Изложбата "Новините на зрителите през 2014" ще бъде подредена в Пловдив в Градския дом на културата "Борис Христов" на 20 декември от 18:30 часа. 

 От наводненията във варненския квартал Аспарухово, които взеха 13 жертви, през изпотрошените стъкла на пловдивската Джумая джамия до протестите на тютюнопроизводителите, които спряха децата си от училище заради ниската изкупна цена. През погледа на репортерите ще видите събитията в Пловдив, които белязаха 2014 година: Пловдив – Европейска столица на културата през 2019 година,  делото срещу 13-те имами, обвинени в проповядване на антидемократична идеология, унищоженият стенопис на Йоан Левиев и др.

Пътуващата изложба “Новините на зрителите през 2014 г.” започна на 15 декември от Варна. На 17 – ще бъде в Русе. На 20 и 21 декември изложбата ще гостува в Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“. На 22 ще пристигне в Благоевград,  а на 6 януари и в  София.

За автора

Вашият коментар