Бутиков уиски бар за ценители отвори врати в Капана (СНИМКИ)

Whisky & Beer Bar "САНДЪК" е най-новата локация за ценители на уискито под тепетата

Коктейл от скоч, сок от ябълка и още нещо, домашни бонбони с уиски, ягоди с шоколад и уиски и други невероятни изкушения за "Добре дошли" посрещнаха десетките гости на най-новия бутиков бар "Сандък" снощи. 

Нито дъжда изсипал се следобед, нито малкото пространство в клуба не успяха да откажат всички желаещи да надникнат вътре. А пространството пред "Сандък" се превърна като централна улица на града за кратко. 

Клубът е автентичен военен парк със стари сандъци за маси, бар и рафтове. Пурите си изисканите господа тръскаха в импровизирани пепелници от фарове на зил. Оригиналните решения на дизайнерския екип на бара не спират до тук, защото оглеждайки се постоянно има с какво да те впечатли и за кратко да те разсее от хубавата непозната дама до теб или марковото малцово ирландско бижу от дървения бар зад барманката.

Външният интериор на бара, който първо ви грабва окото преди да влезете вътре, е изцяло решение на графити художниците от Pyrotechnix crew – Stern u Dark, които са се постарал да го издокарат съвсем точно.

Заведението е едно истинско социално място, което през деня ще предлага приятна атмосфера подходяща, както за бизнес срещи, така  и за уединение в сърцето на  града на тепетата. Вечер пък барът ще се превъща в място, където гостите ще могат да опитат от богата селекция от традиционните марки, а и на такива, които са по-малко популярни на родния пазар. Зад бара има огромен избор от марки в ниския, средния и дори високия клас уиски, както и лимитирани брандове, които би могъл да опиташ на малко места.

Под новооткрития бар, точно като във военен бункер се крие още една бомба – изненада, която ще ви разкрием малко по-късно. Търпение и наздраве…

Ако си любопитен да надзърнеш, а си изпуснал официалното рязане на лентата, разгледай снимките в галерията на сайта на пловдивските клубове:

За автора

Вашият коментар