Дженифър Батън полага цветя пред мемориала на Майкъл Джексън в София

Дженифър Батън, която ще изнесе впечатляващо шоу в памет на Майкъл Джексън на 4 юни в Sofia Live Club, ще положи цветя пред импровизирания мемориал на звездата пред Народния театър в столицата. Ексцентричната китаристка сама е пожелала да остави бели лилии, понеже били любими на легендата.

Мемориалът пред Народния театър от години събира най-големите почитатели на Майкъл на важни годишнини и чествания. Феновете постоянно оставят цветя, лични послания към певеца и негови снимки.

Символичният жест ще се случи часове преди Батън да взриви Sofia Live Club с шоуто, кръстено “In Memory Of Michael Jackson”, в което най-големите хитове на Краля на Попа ще бъдат представени с впечатляваща мултимедия. Концертът ще бъде повече от специален не само за феновете на Майкъл, но и за всички почитатели на китарния звук у нас – наскоро списание Guitar Player обяви Дженифър за една от най-великите китаристки на всички времена.

Между 1987 и 1997 г. Батън обикаля няколко пъти земното кълбо, свирейки пред препълнени стадиони и многомилионна аудитория. Всички я познават много добре с отличителната й руса грива и ексцентрични сценични костюми.

Концертът на Дженифър Батън “In Memory Of Michael Jackson” е на 4 юни (събота) в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите на цена от 40 лв могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Вашият коментар