Един залез, малко ягоди, шампанско, музика и едно тепе… Обичам те!

Mediacafe има традицията през годините да публикува романтични истории на млади хора под тепетата, които не крият любовта си един към друг

Тази история обаче е по-различна и крие специален заряд, който всеки трябва да усети поне веднъж в живота си

Колко малко се иска да направим любимия човек до нас щастлив и повече влюбен. Тази романтичната история се случва само преди няколко дни на един от хълмовете в Пловдив. Главен виновник за това е сватбеният агент Ваня Гергова, за която да прави щастливи влюбените е просто ежедневие.

Обади ми се млада дама, която ми сподели", че е видяла мои снимки във фейсбук от изненади през годините. Попита ме, какво да и предложа за рожденият ден на приятеля й. Била подарявала всяка година различни материални неща, но сега искала този момент да бъде с по-голям емоционален заряд. Приятелят й бил фен на ретро коли. Това ми беше достатъчно, за да направя концепцията и осигуря изненадата", разказа водещият агент пред екипа ни. 

Изненадата е била зашеметяваща, продължава разказа си Ваня. В уречената нощ, малко след 20:00 часа пред дома им трябва да ги чака такси, но вместо това на мястото стои шофьор с отворена задна врата, който подканва двойката да се качат в нея. Колата е Мерцедес, 1960 година (автентична).

Младият мъж грабнал приятелката си на ръце и с целувки я качил в колата. Последвала обиколка на Пловдив под звуците на ретро музика и жадните погледи на пловдивчани и туристи. Но изненадите не спряли до тук. Екипът на сватбена и парти агенция Ваняя Стил е подготвил красива маса – бяла покривка, сърце от ягоди, невероятни вкусотии, поднесени с кетъринг на Бунарджик, буквално под паметника Альоша.

"Целият площад беше обсипан със запалени свещи, а бяло пенливо вино очакваше двойката в шампаниера и изискан сервитъор, който да им го поднесе", допълва развълнуваната Ваня Гергова. Споделя, че нищо не им е липсвало – романтика под открито небе, залеза над тепето поднесен с аромат на цветя, любов и пенливо вино…

Красивата история обаче не свършва до тук, споделя ни Ваня и оставя края й отворен, за да има с какво да ни изненада след време, а ние трепетно ще очакваме развръзката на тази романтична приказка.

По желание на двамата влюбени в статията не фигурират имената им, както и снимки от романтичната вечер

Още романтични истории под тепетата и над тях може да видите ТУК и ТУК

За автора

Вашият коментар