Гладен ли си? Голямото надяждане с Бургери на Пловдив започва!

Обичаш да хапваш вкусни бургери? А мислиш ли, че ще можеш да направиш рекорд? 

На 1-ви април Ники от Пазарджик погълна цели 9 Burger Chef сандвича в рамките на 10 минути

Рекордът обаче се държи от американката Моли, която през 2014-та година прибра награда от 1500 долара, след като погълна 26 бургера за същото време. Майката на четири деца, често участвала в състезания за надяждане, но за първи път печели състезанието в Деня на независимостта във Вашингтон, след като успяла да погълне уникалната невижданата бройка бургери.

Утре обаче пловдивчани имат шанса да се влязат в световните емисии, ако се появи най-големият бърз гладник под тепетата. 

Точно в 14:00 часа на 21-ви април /събота/ пред поне 15 състезателя ще бъдат наредени камари от сандвичи от веригата Burger Chef. Голямото надяждане на Пловдив е със сериозната награда от 100 лева, за този който погълне най-много от вкусните хамбургери за 10 минути. Освен паричния стимул най-големият фен ще грабне и ВИП карта за цялата година за намаление в обектите на веригата в Пловдив и Пазарджик.

Записванията продължат до 20-ти април в обекта срещу Новотела, като състезанието ще се проведе при минимален брой от 15 записани (максимум 25), а водещи ще бъдат самите Picpukk & Nicole Andonova.

Купонясване, хапване и много снимки ще съпътстват събитието цели 2 часа, а началото ще бъде дадено в 14:00.

 

 

Вашият коментар