Големият семеен празник на КЦМ в 4,1 минути за 41-ви пореден път (ВИДЕО)

За 41-во лято в първата събота на юли се проведе фирмения фамилен празник на една от най-големите пловдивски компании – КЦМ 2000 ГРУП

Стотици семейства за пореден път се събраха на базата за профилактика и отдих на Копривките. Фирмения гигант КЦМ 2000 ГРУП предложи на посетителите от различни възрасти куп изненади и игри. за хората от различните възрасти. Мястото се оказа тясно за всички на фамилния празник, който предложи куп изненади и игри за хората от различните възрасти.

Повече от 1 000 човека цял ден неуморно се забавляваха, а най-щастливи разбира се бяха най-малките. Те имаха възможността да яздят коне, да играят на Мега волейбол, да поритат футбол, да се докоснат до спортна стрелба с лък и да скачат с чували. Най-голяма опашка от желаещи имаше пред популярната игра Angry birds, пресъздадена от аниматорите на Амейз пресъздадоха по атрактивен начин. 

Любителите на планинското ходене се включиха в 10-километров поход из красивите местности на Родопа планина. Походите се превърнаха в традиция за служителите на КЦМ 2000 Груп. Този преход беше третият за този сезон, който холдингът организира за своите служители. Връщането на хората към природата, повишаването на физическата активност и здравословното хранене са основни точки от корпоративната социална отговорност на компанията. За всички посетители на празника организаторите бяха подготвили огромен брой подаръци. 

Въпреки дъждовния следобед, добрата организация позволи на всички присъстващи да прекарат един незабравим ден със семействата си. Петима щастливци, присъствали на празника си тръгна с уникални футболни топки с автографи от Шампионския отбор на Ботев – КЦМ от 1967-ма година. 

Събитието по традиция приключи с голямо хоро, което се изви в базата на КЦМ 2000 Груп. За повишаване на доброто настроение се погрижиха изпълнителите от оркестър Пловдив, а красотата на българския танц беше показан от танцова формация „Асеница“.

Видеото е дело на екипа на 4K Studio и с подкрепата на младежкия портал Mediacafe.BG:

За автора

Вашият коментар