Как да направим Новата година по-добра?

Древните мъдреци казват, че да започнеш отначало означава, от една страна, да се родиш отново, а от друга — да родиш нещо ново

През новата 2017-та можете да започнете много неща отначало и да довършите тези, които не сте успели през изминалата.

Винаги когато си поставяме дадена задача се поражда така наречената мотивационна енергия.  А тя е по-голяма, когато желанието е по-голямо. Може да ви изглжда наивно, но да синаправиш списък с желания е изключително надъхващо,забавно имотивиращо.

Съставете списък на недовършените неща. Пишете всичко, за което се сетите. Понякога постоянното усещане на недоволство е именно заради нещо, което не сме довършили. Точно в края на годината и началото на новата е най-подходящия момент да рестартирате.

В крайна сметка, когато силно желаеш нещо цялата Вселена ти помага да го постигнеш. Доста често обаче не знаем какво искаме, нали така?

СПИСЪКЪТ: Първо – увери се, че списъкът е постижима задача! Дай си шанс, все пак, да изпълниш желанията си в рамките на 1 година. Не пиши в него „Пътуване до луната“. Да се стремиш към невъзможното ие много вероятно да доведе до депресия и да те откаже повече да се занимавате с поставените задачи.  Друго важно нещо е списъка да не е безумно дълъг.  До 10 неща.Трябва да е формулиран с конкретни желания и стремежи, подредени по номера от 1 до 10.

1.

2.

3. 

Действайте! Успех!

За автора

Вашият коментар