Хип-хоп триото Ъпсурт със специална фотосесия за концерта в „Арена Армеец“

Класиците на българския рап Ъпсурт заснеха специална фотосесия за впечатляващото шоу, което подготвят за 13 май (събота) в София. Непоклатимото хип-хоп трио ще превземе сцената на зала „Арена Армеец“ с бенд на живо в една изключителна LIVE експлозия.

В типично свой стил, атрактивните момчета от групата съвсем естествено и непринудено позират пред обектива на едно от най-големите имена в българската фотография Васил Германов. Ексклузивните кадри са заснети за по-малко от ден и носят точно онази визуална емоционалност, характерна за винаги актуалните Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч.

„ИДВАШ ПРИ МЕНЕ, МОЛИШ ЗА СНИМКИ…“

Тази и още много други култови и любими рими ще прозвучат и в „Арена Армеец“ наред с останалите безапелационни хитове на Ъпсурт – „И твойта майка също", „3 в 1“, „Втора цедка“, „Звездата“, „Мрън, мрън“, „Колега“, „Бела жига“ и други.

КОНЦЕРТЪТ НА ЪПСУРТ е на 13 май 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 15 до 45 лева.

 

 

За автора

Вашият коментар