Лабиринт „Ново начало?“ този уикенд в Пловдив (СНИМКИ)

Хванати в капана на ежедневието, задълженията, времето, забравяме „КОИ” всъщност сме

Забравяме да оценим важните неща в живота, да се огледаме, да благодарим, да живеем и да бъдем щастливи

„Лабиринт – Ново начало?” е Театър на сетивния лабиринт, с който група психолози ви провокират и най-вече сетивата ви, провокират отговорите ви на забравени във вас въпроси. И нещо повече – създават преживяване, което трудно се описва, усеща се силно и завинаги остава в сърцето ти.

Какво е Театър на сетивния лабиринт? 

Това е форма на съвременен теaтър, в която няма актьори и публика. „Зрителят“ преминава през поредица от сетивни инсталации, в които се среща със „съществата населяващи“ това пространство. При създаването на представлението ние се свързваме с мястото и вдъхновяваме героите си от него. В части от това пътуване преминаващия е с ограничени зрение и говор, за да може да се свърже отново с допира, усещанията и интуицията си, които работят по-добре на приглушена светлина. 

Повече може да разберете от видеото:

За място на своето представление организаторите са избрали тютюневия склад на мебелен салон “Galero”, който също започва своето „Ново начало?“.Адрес: гр. Пловдив, ул. „Екзарх Йосиф“ 16

Преминаването през лабиринта е индивидуално и се случва по предварително изготвен график. Правейки резервация за билет е хубаво да уточните датата на представлението (16,17 или 18 декември) и ориентировъчен час (от 18:00 до 21:00 часа), в който искате да преминете.

Билети може да закупите чрез предварителна резервация на мейл yspdb2001@gmail.com или телефон +359 999 00 9991.

  • Единичен билет – 25 лв.
  • Групов билет (за четирима) – 80 лв.
  • За студенти и ученици – 20 лв.

Местата са ограничени до 25 души на представление!

За автора

Вашият коментар