Миро пя бос на Античния пред 1500 свои фена (СНИМКИ)

Лятното турне на Миро приключи. Последното му шоу бе в Пловдив на Античния театър тази вечер

Един от най-известните поп музиканти Миро излезе бос на сцената на Античния театър, споделяйки, че на гости човек се събува. А това да пее точно пред тази публика и на това страхотно място е сбъдната мечта за него. Миро не спря да хвали града и пловдивчани правейки постоянни комплименти, както на хората, така и на целия си екип. Заедно с него на  сцената бяха още Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков – китари,  Венелин Венков – ритъм секция, Михаил Дичев – бас, Щрайх линията,  под нежната грижа на красивите и талантливи дами от "Хипнотик”, вокалистите Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов и балет, с хореограф Маргарита Будинова.

Публиката имаше възможност да се наслади на любими песни от близкото минало на Миро, както и соловите хитовете му от Каризма. Миро започна вечерта с няколко разказа за детството си, което е било вдъхновенно от еврйската култура и в тази връзка изпя няколко песни на иврит, което публиката определено не очакваше.  

На сцената се качиха още поп-фолк певицата Цветелина Янева, Невена Цонева, варненската хип-хоп сензация Dim4ou.

„Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че ще имам честта да сме заедно на сцената“, сподели развълнуван Миро. Той допълни, че усеща Пловдив като „своето място“ и винаги се чувства като у дома си тук, защото има много приятели в града, а много от тях бяха сред публиката. Певецът излезе бос на сцената, като обесни това много просто: “Редно е  да се събуеш, когато влизаш на свято място“.

В публиката присъстваха и колеги на изпълнителя, като камерата на mediacafe забеляза Веси Бонева, заедно със сестра й да припява текстовете на Миро.

По време на концерта на сцената се качи малко момиче, което подари на Миро  огромен плюшен мечок, на чийто врат бе закачен плик с писмо. Изпълнителят обеща да кръсти играчката на своята малка фенка и за пореден път се обясни в любов на публиката:

"Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. След концерта всеки желаещ е добре дошъл при мен“.

И наистина след концерта, срещата на Миро с Пловдив продължи с раздаване на автографи и разговори до малките часове на нощта, а хората си тръгваха с широка усмивка.

Всички клубни събития може да видите сайта на Нощен Пловдив

Вашият коментар