Не се блъскайте – има за всички

Познатата на всички компания за електронна търговия Amazon започва предлагането на нова услуга за клиентите на “Prime” абонамента си и това е предоставянето на безплатна музика и филми за тези, които изберат по-бавна доставка! Трябва да отбележим, че на всички, които са „Prime“, това удоволствие струва $79 на година. То предоставя безплатна доставка в рамките на два дни (за определени държави) и достъп до голям архив с аудио и видео заглавия. Бързите доставки са предпочитани от потребителите, но по-сложни и скъпи за Amazon. Затова компанията създаде въпросната нова услуга „No-Rush Shipping.“
Запшознати знаят, че тя стартира тестово още миналата година, но сега вечепредставлява завършен проект, който достига пълния си потенциал. Клиентите, които изберат забавената доставка, ще получават ваучер за $3, който могат да похарчат за музика и филми от каталога на Amazon.

Идеята на компанията е така се намали натоварванетовърху дистрибуторска мрежа по време на голямото коледно пазаруване. Освен това по този начин се създава потенциална възможност за набирането и задържането на по-голям брой дългосрочни клиенти.

amazon002

 

За автора

Вашият коментар