Nuance – първият бар за рисуване в Пловдив (СНИМКИ)

Nuance е първият бар за рисуване в Пловдив

Посетителите му рисуват предварително избрана картина в съчетание с чаша хубаво вино в ръка

Ментор е младата художничка Ваня Годжелова

Рисуването първият начин за себеизразяване още от праисторията. Всяко малко дете го може, но с порастването някои забравят за това си умение. Мисията на Nuance е да припомни, че всеки може да е артист и творец със собствен почерк, стига само да се осмели. 

В спокойна обстановка, под ръководството на художник-ментор, стъпка по стъпка се създава изкуство. В сърцето на града Nuance е място за среща с изкуството. Място, на което да предизвикаш сам себе си, да откриеш истински творец  или да се позабавляваш с приятели или колеги. С повод или без, за подарък или за лично удоволствие рисуването е начин да оставиш частица от себе си на листа. 

Арт барът предлага календар с предварително подбрани картини, гостите избират според своите предпочитания темата и сюжетът, на които ще присъстват. Единственото, което трябва да бъде направено е резервацията. Тя осигурява бои, платно в размер 30×40 и престилка. А също и чаша вино за вдъхновение.

Процесът на творческата изява протича с помощта и съветите на ментора Ваня Годжелова. За младата художничка знаем, че взима активно участие в художественият живот на страната като през 2017г. получава покана за дебют в престижните Национални есенни изложби – „Плацебо“, кураторски проект на проф. д-р Галина Лардева.

В края на 2017 година по повод годишната изложба на Дружеството на пловдивските художници, получава наградата „Млад Автор“.

Повече за Ваня и изкуството, което създава вижте ТУК

Новото арт място се намира на улица "Антим I" 23. Още информация може да намерите в сайта ТУК

 

Вашият коментар