Приятели зад бара на Артнюз кафе – Иво Дернев и Димитър Семков

Кои са любимите напитки и мезе за хапване на колегите-журналисти Иво Дернев и Димитър Семков, създатели и управители на podtepeto.com и kapana.bg ще разберем тази неделя, 23 ноември. От 14:00 часа, artnewscafe, Пловдив ще ни срещне отново с тези интересни хора, чрез своята инициатива “Приятели зад бара”.

Събитието ще е съпроводено със снимкови материали от техни репортажи през изминалата година. Ще може да послушате любимата им музика на грамофонни плочи, както и чрез предаването Молескин по БНР Пловдив. За гурме ценителите, гостите са приготвили десет вида белгийска бира на различни пивоварни, които за първи път ще бъдат показани в artnewscafe. Различни рецепти на греяно вино или познато също, като Glühwein. И техния специалитет “Тепето тапас” и “Брускети капана”.

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Вашият коментар