Рекламирай нестандартно!

На всеки му се е случвало поне веднъж да види някоя реклама и да остане в безмълвен потрес за няколко секунди. Рекламните агенции толкова се стремят да излязат една крачка пред конкурентите си чрез нестандартни и оригинални адвърти, че понякога  хвърлят в олигофренично недоумение злощастните потребители.

За това решихме да ви покажем някой от фото рекламите, които ни направиха впечатление. Някой от тях ни разсмяха, други – отвратиха, а трети провокираха съзнанието ни доста дълго време.

Ще започнем с една култова марка мотори, която явно помагат и за подобряването на любовния живот на не до там привлекателните мъже.

harley

Оставяйки на автомобилна тема, следващите реклами нямат нужда от пояснения. Очевидно е, че точно тази марка автомобили са годни във всички условия, включително и под вода. А багажника на точно този автомобил може да побере всички любовни похождения на бившия италиански премиер Силвио Берлоскони, с или без тяхно желание.

da11

advertising_foto-094

 

11111peugeot206pants

Чистотата е особена тема в рекламния бизнес и очевидно дрехите и ръцете трябва да се поддържат изрядни. А няма по-добър начин от следните препарати. Силата им е толкова голяма, че отблъсват дори нападение с кетчуп.

ketchup

 

reklami-po-ulicata_011

 

creativeadvertising4

Рекламите със социално значение обикновено винаги са прекалено натрапчиви и провокиращи лавина от емоции. Такива са и подбраните от нас – за вредите от пасивното пушене, безопасното пътуване, безопасния секс и отново за вредата от тютюнопушенето.

advertisment11_thumb

 

advertisment12_thumb

 

love-life

 

ashtraymouth

Облеклото е задължителна част от нашето ежедневие, а изборът му може да бъде по-малко банален, ако съдим по следните реклами. Очевидно където и да се намираме модата е една и съща, а топлината на нашите крака зависи от съответната марка.

advertising_foto-062

advertisment22_thumb

 

1248864019_18

 

advertising_foto-104

 

Очевидно грижата за кожата и тялото ще ни спести посещенията при психиатър, а след дъвченето на избелващи дъвки  цялата ви глава ще светне като лампа.

 

advertising_foto-109

 

advertising_foto-095

 

Попаднахме и на такива реклами, които ни оставиха безмълвни, за по-дълго време от няколко секунди. Онемейте и вие!

 

toy

 

photo150_ed

 

img_59980_246121_l

 

tribestan_2_billboard

 

За автора

Вашият коментар