Започна „Вкусът на Пловдив” Коледа 2017

Стартира първото издание на най-новото кулинарно шоу – фестивалът „Вкусът на Пловдив” Коледа 2017. На 8 и 9 декември 2017г. от 14 до 19 часа, на третия етаж в МОЛ Марково тепе изявени пловдивски ресторанти и производители на местни храни и напитки ще демонстрират своята кухня и продукция, шеф готвачи от Пловдив ще демонстрират изделията си пред очите на посетителите, които ще могат да опитват различните вкусове на пловдивските заведения и производители.

Амбицията на организаторите е през следващите години, фестивалът да се развива, разширява и дообогатява. Гост – водещ на тазгодишното издание е Иван Звездев, откъдето се ражда и името на събитието „Иван Звездев и звездни пловдивски ресторанти“. В програмата на представянето са включени и много занимателни игри за публиката и Коледни изненади. Ученици от професионалната гимназия по туризъм „Д-р Асен Златаров“ ще асистират на шеф готвачите и производителите на храни.

Всичко се случва на фона на тематични камерни изпълнения на прекрасните момичета от квартет „Класик Вю“ – Пловдив и Девическа хорова формация „Евмолпея“.  

За автора

Вашият коментар