Зловещ Хелоуин събира вещици в Мармалад

Тъмната страна на годината ще посрещнем подобаващо в най-омагьосания клуб в Капана…..

През целия месец ноември  Мармалад е подготвил много изненади за своите приятели

Клуб Мармалад и през тази година подготвя специална парти концепция за празника на Вси Светии, на 31 октомври. Във вторник заведението ще се изпълни с  вещици, демони и страшни чудовища, които ще превърнат нощта на Хелоун в истински хорър. Подобаващо зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни за празника елементи ще разкрасят заведението.

Помните ли миналия Halloween там, беше супер забавно, пълно с вампири и секси мацки, оцапани в кръв, със скъсани чорапогащи. Така ще е и този път….

През целия месец ноември  Мармалад е подготвил много изненади за своите приятели. Музикантите от проекта 'Приятели" ще изнесат концерт на сцената на заведението на 4ти. На 11ти ноември в Мармалад ще гостуват Acoustic Corporation. Музиката им е стилово разнообразна,премесени са акустичен фънк, суинг, блус, реге и балкански етно вибрации.Звуковата палитра се изпълва от акустични китари,закачлива брас секция,автентичния звук на кавала,грууви бас линии и еклектични барабани. Текстовете са емоциално ангажирани, а мелодиите са с позитивен заряд, носещ усещането от смесицата на тези позабравени стилове, пречупени през съвременния поглед на музикантите.

На 17-ти ноември емблематичната рок банда Б.Т.Р. ще се качи на сцената в Мармалад с хит синглите от 23 годишната история на групата – "Елмаз и стъкло“, "Хей, момиче" ,  "Спасение" , "Цвете от луната",  „Море от любов“, “Да погледна в теб“, “Хвани живота си в ръце”  и др. и най – новите песни от десетия си албум “Защо” –  „ Забравена нежност”, „ Защо” и „ Несбъдване”, „ 100 надежди” , „ Златен дъжд” и др.

На 18-ти ноември за феновете на рока в заведението ще се състоиTribute to AC/DC by Rock'n Roll Train. Групата ще представи песните на легендарната група, като ще се доближи макасимално до външния вид и сценичното поведение до оригинала.

Пловдивчани ще имат удоволствието да чуят някои парчета от новия албум на Б.Т.Р., чието представяне ще бъде на 29 март в SOFIA LIVE CLUB!

Следете музикалната програма на Мармалад в сайта за нощен живот plovdivclubs.com

 

Вашият коментар