Двойно предложение за брак на абсловентски бал на ПУ (ВИДЕО и СНИМКИ)

Това е трето изненадващо предложение за брак на биолозите, след като в края на миналата година младият Симеон предложи на приятелката си Елена под Айфеловата кула под тепетата

Не едно, а цели две предложения за брак увековечиха бала на студентите от Биологическия факултет на пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ късно снощи. Екипът на mediacafe.bg, който също бе част от събитието стана неволен инициатор на щастливите моменти на двама кавалери, които успяха да разплачат женската част в хотел „Санкт Петербург“.

Биолозите, в които дамите са основна част от курсове на факултета не и предполагаха какво им готвят главната организаторка Ваня и половинките на нейните колежки. Точно в 22:00 часа известният DJ Дидо обяви, че ще бъде изтеглена томбола, която ще  промени живота на една изцяло. Момичетата в залата, които не спираха да танцуват приемаха всичко казано с усмивка. На сцената, на „случаен прицнип“ от томболата бе извикана Валерия Кадьова, а дамата все още не предполагаше, че я очаква страхотен момент. След няколко бързи разменени реплики от страна на водещия от стълбите на втория етаж с букет в ръка слезе нейния любим Георги Петров, следван от най-верните си приятели. Момичето се разплака от вълнение още като зърна приятеля си и вече предусещаше какво ще се случи, защото писъците разтресоха цялата зала. Младежът, без да се притеснява падна на колене пред нея и й се врече във вярност, а дамата повтори два пъти това, което всички чакаха да чуят – голямото „ДА“.

Минути след големият миг на радост за двамата друг младеж от залата се престраши да падне на колене пред дългогодишната си приятелка. Той изксочи пред хотела и настигна целия сватбарски екип на шастливия Жоро. Бъдещият младоженец Тихомир помоли за помощ всички, за да организират момента, и да направят подарят на приятелката му още един незабравим момент. Пред хотела всички заедно скроиха набързо план, а малко след това в залата Тишо покани Биляна на танц, като в точния момент падна на колене пред нея.

Двамата се запознават в гимназията в родната им Стара Загора преди точно 8 години (11.05.2009), а малко след това тя идва да учи в Пловдив, а той отива в Техническия университет в София. Това обаче по никакъв начин не пречи на връзката им, защото дне усмихнатат Биляна чака бебе от Тишо, като е бременна в четвъртия месец, сподели тя пред екипа ни.

Екипът ни им пожелава да изживеят шастливи заедно всички моменти, които им предстоят и да са все толкова шастливи, както се вижда от видеото:

 

Още видео и снимки от предложението на Симеон към Елена, може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар