Предсватбената приказка на Биляна от „Трио Сопрано“ (ВИДЕО)

Приказката на Биляна Андрончева от Трио Сопрано и Любомир Джалев е от онези романтични истории, които нямат край

Денят е 25-ти декември 2017-та година. Коледният дух е завладял всяко малко ъгълче на квартал на занаятите. Около сцената в Капана пък гъмжи от усмихнати хора, които слушат прекрасната оперна музика на Трио Сопрано, специален поздрав към всички пловдивчани. Това, което прави това събитие, тази Коледа по-специални е годежа към една от трите прими – Биляна Андрончева. Червенокосата и винаги усмихната дама получава предложението от своя любим, което дълго е чакала да чуе. Любо, воден от 50-членна компания, преоблечен като Дядо Коледа пада на колене през всички, за да поиска ръката на избраницата си, а те разплакана от вълнение силно изрича „ДА“.

8 месеца по-късно романтичната приказка на двамата продължава. Утре Биляна Андрончева и Любомир Джалев ще си кажат „Обичам те, завинаги“ пред стотици близки и приятели в една романтична обстановка в самия в център на Пловдив, организиран от агенция „Planeta Hera“.

Красивата червенокоска Биляна и чаровникът Любо зарадваха всички свои приятели с предсватбен трейлър ден преди най-важният им ден. Те споделиха за mediacafe, че това е било кратка репетиция за самите тях и се чувстват страшно развълнувани. Видеото е заснето преди няколко дни от студио „Four K“ (4K Studio), като действието се развива, там където ТОЙ й предложи по най-романтичния начин. Двамата разиграват случайна среща от запознанството им, а пред тях в киносалона се открива част от техния съвместен път, който са извървели. Видеото е с отворен край и загатва само хубавите моменти за двамата, които тепърва предстоят.

“Винаги съм си представяла моминското ми парти като един женски уикенд край басейна, с много коктейли и сладки приказки. Всичко това се сбъдна и съм страшно щастлива”, сподели Биляна след партито си преди седмица.

Перфектен домакин на красивото събитие е Villa Nymphea – Вилата с лилиите, а в организацията важна роля имат Петя и Габриела от Трио Сопрано. Специално за случая всички присъстващи дами са с еднакви парео, а Биляна е заложила на изящен бял бански и бяла къса рокля.

Изненадите за младоженката са страшно оригинални и направени с много любов като се започне от Момински албум, включващ снимки с лични послания, Кит за спешна помощ на младата булка и се стигне до 10 романтични отговора на младоженеца, защо Биляна е жената за него. И за да е всичко още по-забавно, главната героиня трябва сама да открие листчетата с ценното съдържание, грижливо скрити на тайни местенца в градината. Черешката на тортата по време на моминското парти е появата на треньорка по ориенталски танци за един специален урок, в който всички се включват с охота и се забавляват от сърце.

СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ГОДЕЖА НА БИЛЯНА И ЛЮБО В КАПАНА НА КОЛЕДА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ГОДЕЖА НА БИЛЯНА И ЛЮБО В КАПАНА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

За автора

Вашият коментар