Салонът за красота под тепетата, в който работят само златни ръце (ВИДЕО и СНИМКИ)

С дефиле на рокли, прически и маникюр бе открит най-новият салон за красота под тепетата „Golden Hands“

„С Емилия се запознахме през 2011-та година, бяхме колеги и работехме в екип почти две години. Така се получи, че напуснах, но всичко ни дърпаше да се съберем отново. Толкова си бяхме допаднали, че рано или късно, това нямаше как да не се случи. Това, което ме радва най-много, че запазихме приятелството си, а идеята да направим нещо заедно винаги е“, сподели преди откриването на салона за красота младата маникюристка Милена Василева.

Емилия Балталиева е нейната партньорка, с дългогодишен опит, като стилист-коафьор. Още едно добре познато име, което обаче, за разлика от Милена, разпознаваема и търсена извън нашите граници. Работила е за известни салони в Ню Йорк, където се е явява на конкурси и ги печели с лекота. Интересното е, че през годините търсената стилистка не спира да обикаля и да се развива, като през декември отново ще лети до Щатите, за да води семинари за официални прически по покана на американски стилисти.

„Започнах да се занимавам със стилистика, защото ми даде възможност да развия художествения си талант. Имам го в наследство от баща ми, който рисуваше, беше резбар, специалист в изработката на много дребни и фини детайли от дърво. Аз от своя страна обаче никога не съм обичала да рисувам в големи мащаби, миниатюрата е моята сила – затова съвсем естествено се насочих към маникюра. И взе, че не само че ми хареса, но ме запали до толкова, че да експериментирам“, допълва бившата студентка от ПУ.

Идеята за салона за красота „Golden Hands“ излиза извън обичайните стандарти. Голяма част от клиентите са бизнес дами, които знаят какво искат и търсят качествена и професионална услуга. Те не правят компромиси. Това си личи още и на самото откриване, на 22-ри ноември, където освен бизнес елита можеше да се видят фигури като лорд Евгени Минчев, собственичката на Christian of Roma Елена Криситиано, Илиян Велков от Господари на ефира и т.н. и т.н. Водещ на церемонията пък бе сватбеният агент с дългогодишен опит Ваня Гергова. На малкия подиум, покрай гостите, дефилираха моделите Вилиана, Сабрина и Вероника, всички с прически приготвени старателно от Емилия Балталиева.

Салонът загатна, че ще стъпва на сигурното – знания и опита натрупан с годините. Просто, по-различен от останалите, където егото витае във въздуха.

„Когато човек открие своето призвание, дава на 200% от себе си, затова и не можем да си позволим компромиси. За вбъдеще имаме идеи салона да се разрастне и да предлага и козметични услуги, а за по-нататък имаме планове са създадем верига. Но всяко нещо идва с времето си.о всяко нещо идва с времето си“, завършва бързото нашепване от Милена

Golden Hands бе открит с дефиле на роклите на дизайнера Стоян Радичев под съпровода на родопска гайда. Вижте какво засне камерата ни в поичти 2 минути: 

Новят салон за красота в Пловдив се намира на ул.Оборище 5 (в непосредствена близост до Новотела).

 

За автора

Коментари (1)

  1. Преди време направих грешката да се доверя на Емилия. Цената, която платих, беше безумна и след две измивания косата ми изглеждаше меко казано сякаш съм излязла от долнопробен фризьорски салон. Самочувстие има, че може нещо, но истината е, че е поредната селянка с неосъществена мечта за фризьор дошла в големия град . Надявам се други да не правят същата грешка.

    Отговор

Вашият коментар