Кой намери съкровището в Пловдив? (СНИМКИ)

За втора поредна година в града под тепетата се проведе състезание за търсене на съкровища и легенди на открито в страната – The Treasure Race Adventure

Пловдивските ентусиасти измериха своите физически и логически умения в парк „Лаута“, където ги очакваха трейските предизвикателства

Изпитанията, през които преминаха всички отбори, бяха в 8 различни направления, а именно ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Желанието и стремежът за победа бяха основен двигател на трейските дружини по пътя към скритото съкровище. 

След оспорвана надпревара и трескаво бягане отборът „М-Майна“ откриха преследваното съкровище. Групата успя само за 1 час и 40 минути да начертае пътя на победителите, оставайки авантюристичния си и шампионски почерк по Трейското трасе. Отбор „М-Майна“ станаха и вторите ентусиасти, класирали се финала тази година. Там те ще премерят сили и с останалите победители от състезателните дни в София и Бургас, борейки се за титлата Национален победител. 

The Treasure Race Adventure е национална надпревара, която се провежда за трета поредна година. На 03-ти септември морските приключенци в Бургас поставиха начало на тазгодишното „Търсене на съкровища“, демонстрирайки уменията си из Морската градина на площ от близо 2 000 дка. След оспорвана надпревара Отбор „Худини“ откри първи Трейското съкровище, заровено в бургаския пясък.

Тази неделя – 18-ти септември, над 100 участници в София ще се впуснат в третия ден по „Търсене на съкровища и легенди“ за 2016 г. 

Вашият коментар