Любо Нейков и компания помагат за развитието на еко-площадки в Пловдив

Нa 17.07 /събота/ от 19 часа в Драматичен театър Пловдив формация „Мелпомена“ представя новата си постановка „Големанов“ по Ст.Л. Костов. Театърът отваря специално врати по инициатива на „Зонта-клуб Пловдив“. Това е дамска благотворителна организация, част от международната организация „Зонта интернешънъл“.

Участват: Любо Нейков, Стефан Радков, Светлана Бонин, Мария Статулова, Елена Петрова и Мирослав Кьосев.

Проектите на клуба са под надслов „Подай ръка, сбъдни мечта“ и са насочени към осигуряване на стипендии за следване на висшето си образование на момичета от домове за деца в неравностойно положение. „Зонта-клуб“ подпомага социално слаби семейства, осигурява лечение на болни деца, занимава се с подобряване условията на живот в социални домове и други общественополезни дейности.

Средствата, набрани от продажбата на покани за постановката, ще се използват от „Зонта клуб Пловдив“ за изграждане на детска еко-площадка в район „Северен“ и ремонт на сервизните помещения в дом за безпризорни деца  „Майка Тереза“.

Дафина Несторова – организатор на събитието сподели за Медиякафе: „Ние поддържаме своята социална програма в пълния й максимум и действаме през цялата година, да бъдем полезни на хората. И най-важното е, че го правим. Пловдив и жителите на града заслужават повече“.

За контакт телефони: 0888263821, 0878311356, 032/628922

mediacafe.bg

За автора