Сашо от „Automatic Flowers“: Аз ще се боря докато дишам!!!

Не само аз, но и всички изпълнители, които ще участваме в „Няма илюзии, когато искаме" 2010, ще дадем максимума от себе си. Това заяви в ефира на Дарик певицата Боряна Бонева по повод предстоящия благотворителен фестивал утре вечер. По думите й напоследък в България има глад за жива музика. Като един млад изпълнител искам да дам своя принос на обществото, каза още Боряна. Ако имената ни успяват да привлекат хората, ако можем да им подарим една незабравима вечер, а те да дадат своята финансова подкрепа за децата, това е нещо прекрасно, допълни певицата.

Като помогнем за ремонтирането на детското отделение на УМБАЛ „Св. Георги", ще допринесем за лечението на много деца, вместо да даваме парите за лечението само на едно. Това каза един от организаторите на „Няма илюзии, когато искаме" 2010 и член на Интеракт клуб-Пловдив Антони Кръстев. Със средствата от концертите ще се ремонтира детското отделение на УМБАЛ „Св. Георги". С подмяната на вентилационната система още по-ефективно ще се изсмукват бактериите от помещенията, в които са настанени децата, допълни Антони. Според него санитарните възли също са в окаяно състояние и част от приходите ще бъдат инвестирани в благоустрояването им.
 

ИВО

„Няма илюзии, когато искаме" е достатъчно силно послание, каза вокалистът на монтанската хард-рок банда "The Strunes" Димитър Димитров. „То може да се тълкува индивидуално, всеки понякога има нереалистични желания. Но в едно модерно общество да се поднови вентилационната система, не трябва да бъде илюзия. Моето лично мото е да бъдем по-добри и щастливи.", допълни Митко.

 

Нека дадем добър пример и на други изпълнители, каза китаристът на пловдивската група "Automatic Flowers" Александър Иванов. Има една глобална тенденция, която потиска подобни благотворителни прояви и аз ще се боря с нея докато дишам, зарече се Сашо. Чуйте какво още каза той в ефира на "Дарик радио" вчера сутринта.

 

Изпълнители и организатори призоваха пловдивската публика да посети „хонки тонк" партито утре. „Определено ще има много енергия, а когато се натрупа толкова позитивна енергия, няма как да няма хубави резултати.", убедени са те. Пропускът за целия фестивал е 10 лева. Билети могат да се намерят във всички заведения, включени в програмата.

Светльо Аутоматик Свелтьо Аutomatic Flowers

снимки: mediacafe.bg

dariknews.bg

За автора

Вашият коментар