W W F Часът на земята

Какво е WWF?

WWF е една от най-големите и най-уважавани независими организации за опазване на природата. Тя е независима фондация, регистрирани по швейцарското право. WWF е глобална организация, действаща локално чрез мрежа от над 90 офиса в над 40 страни по целия свят, които се различават по степен на автономия. Централният секретариат на мрежата (наречена WWF International) се намира в Гланд, Швейцария. Първият офис WWF беше основан на 11 септември 1961 г. в малкия швейцарски град Morges.

wwf_panda

WWF първоначално се е казвала "Световен Фонд за Дива Природа" "World Wildlife Fund". После променя името си. Въпреки това, през 1986 г., организацията разбира, че името му вече не се отразява на обхвата на дейността си и решава да се върне към първоначалната си абревиатура. В резултат на объркването, породено от промяната на името през 1986 г., заедно с превод на повече от 15 езика, на специална конференция през 2001 мрежата на WWF мрежа се договорят използване на оригиналния си акроним като една глобална име. WWF винаги е бил известен от създаването си през 1961 г. с тези инициали.

wwf-ad-fish-head

WWF гарантира, че използването на възобновяеми природни ресурси е устойчиво. WWF насърчава за намаляване на замърсяването и ненужното потребление. WWF се управлява от в рамките на Международния президент, главен Емека Anyaoku. Председател е заслужил Кардам Херцогът на Единбург. Генералният директор на WWF International е Джим Leape. WWF поддръжници WWF има над 5 милиона WWF' има над 100 000 активисти от над 170 страни. Колко хора се наемат WWF?

 
Какво е "Часът на Земята? Това е един най-големите масови действия за климата виждан някога. Просто изключи светлините си за 1 час. Earth's hour – Има само няколко дни до този час. Тъй като ние искаме тези, които водят нашия свят да си вземат бележка се обръщаме към вас и вашите проблеми. Вие не трябва да бъдете зелен супер-герой, за да направите това. Просто трябва да бъдете по грижовни и да спрете светлината в дома си за 1 час.
 

mediacafe.bg и Зелен Пловдив

Вашият коментар