По-възрастни кандидати се пробват на X Factor в Пловдив (СНИМКИ)

Към музикалния формат X-Factor България има огромен наплив на чужди изпълнители, като поляци, сърби и даже и един нигериец. 

Участниците в цялата страна са основно млади хора, но в Пловдив се забеляза обратното – сериозен е интересът от по-зрелите таланти, което е много любопитно, споделиха организаторите за mediacafe след края събитието в града под тепетата.

Още в ранните часове в петък и събота прииждаха мотивирани хора, готови да се борят докрай, с цел да стигнат до финал, та дори и да спечелят.

Кандидатите са от най-различни възрастови групи, като започват от 15-годишна възраст та чак до 55 години. Всички се записваха и чакаха да покажат на журито своите уникални певчески способности. Сред тях бе 16-годишната Мария Петрова, която се явява за втори път във формата, тъй като миналата година, заради притеснението си, не е успяла да покаже най-доброто от себе си. Но тази година е още по-надъхана да се представи по най-добрия начин и да стигне възможно най-далеч.

В кастинга се е включила и 15-годишна „миска“, която преди това е пяла в детски хор. Имаше и много таланти, на които участието в предаването им е за първи път и бяха притеснени, но това не отслабваше надеждата им, че ще продължат напред в музикалния формат.

Повечето таланти в Пловдив се бяха насочили към поп музиката, като бяха подготвили парчета на Адел – ‘’Set fire to the rain’’, Уитни Хюстън, Селин Дион и още други известни изпълнители. Доста голяма част от хората бяха подбрали в репертоара си и българска естрадна музика.

Новото в X Factor тази година е журито. Вече стана ясно, че част от него са рап изпълнителят Криско, музикалният продуцент Маги Халваджиян, поп певицата Люси Дяковска. Четвъртият член на журито още се пази в тайна.

Заради големия наплив на таланти, тази година се очаква един много интересен и силен сезон, с много добри и различни изпълнители.

Видео от X факторите на България в Пловдив може да намерите ТУК

 

За автора

Вашият коментар