3-то парти събитие All Together Now в Пловдив на Коледа

На 25 декември в Пловдив ще се състои третото специално празнично парти ALL TOGETHER NOW 

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafé стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да събере всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря. 

Зад пулта ще застане Charlie Smooth, родом от Пловдив, но живеещ и работещ в Берлин. Със своя 7-часов коледен dj-сет той ще донесе духа на клубната сцена от германската столица. Разнообразната музикална селекция ще бъде с непредсказуеми скокове във времето и пространството, ще включва електро, денс, итало диско и какво ли още не от последните 40 години. 

Чарли Смут /Стоян Рудов/ ръководи и платформата за музика и парти Get Deep, заедно с другите 4-ма члена Nano Nansen, DJ Xing, Leon и Philipp. От 2009 г., когато е създадена, досега Get Deep успява да се развие неколкократно като води в Берлин DJ-и от всички краища на света. Като DJ Charlie разчита на разнообразието в електронната и диско музика, както и на екстревагантните обрати в мелодията. 

Първото такова парти е през 2014 година, когато Пловдив е избран неофициално за Европейска столица на култура. Мястото на тази среща е в просторното пространството на Stage 51. Входът е безплатен, а краят на вечерта – неопределима величина. След успеха на първото парти през 2014 г. следва и такова на Великден, а сега е време за третото издание! 

Препоръчваме ви да се подгреете за него със следните миксове в Sound Cloud 

ALL TOGETHER NOW VOL. 3

  • 25 декември, 22 ч.
  • Stage 51, бул. „Христо Ботев“ 51, Пловдив
  • Вход – свободен

Още от музикалния живот на Пловдив може да видите ТУК

Вашият коментар