Дъждът няма да провали най-танцувалното събитие в Пловдив тази вечер

Поради лошото време тази вечер Пловдив няма да може да танцува под звездите

Местят събитието в клуб Библиотеката

Третото издание на танцовата фиеста "Пловдив танцува под звездите" ще се проведе тази вечер, но не на сцената под Младежкия хълма, а в клуб Библиотеката. Това споделиха днес организаторите от Plovdiv Vibes. Смяната е породена от изсипалият се проливен дъжд и наводняване на мястото на откритата сцена.  Безпратните демонстрации и уроци по зумба, салса, хип хоп, бачата и кизомба ще започнат от 20.30 часа в арт заведението.

"Пловдив танцува под звездите“ е част от събитията на откритата сцена на Младежки хълм – Plovdiv Vibes.

Събитията на първата откритата сцена на Младежки хълм  се провеждат всеки уикенд, като публиката може да посещава културни събития на територията на парка напълно безплатно, споделиха за mediacafe.bg главните организатори Стефан Горанов и Гаро Узунян. Форматът Деца творят в Капана, (който се провеждаше в продължение на три години в едноименнип квартал), също е част от програмата в новата си форма – Деца творят на Хълма. Посетителите могат да се включат в различни инициативи за деца и възрастни, които се провеждат през деня, както и да изживяват заедно на открито музикалната и танцова програма през вечерите.

Сцената на Младежки хълм е създадена по предложение на Гаро Узунян от клуб Библиотеката, и е включена в календара на Инкубатор 2014-2020.

Проектът се осъществява чрез обособяването на една основна фестивална зона, която се намира в рамките на град Пловдив, но на практика се намира извън жилищни зони, където да създава дискомфорт на гражданите. Успоредно с това проектът Plovdiv Stage Park включва и 10 сцени в градска среда – паркове, спортни зони и други. Това са сцени, които са напълно безвъзмездни и могат да бъдат използвани от всеки, който кандидатства за конкретна сцена и бъде одобрен.

  • ВИДЕО от Пловдив танцува можеда видите ТУК
  • СНИМКИ от Младежкия хълм през 2015-та може да видите ТУК!

Музикалните събития под тепетата ще намерите само в PlovdivClubs.com!

Вашият коментар