Фестивал събира най-доброто от хип-хоп и реге сцената у нас

Nature All Hip Hop Open Air се провежда за 8-ма поредна година в покрайнините на гр. Лясковец (6 км източно от Велико Търново)

Фестивалът NATURE ALL HIP HOP ще се проведе и тази година, отново на открито. Събитието на открито представя едни от най-големите български хип-хоп/рап изпълнители, диджеи, графити артисти, брейк танцьори и бийтбокс изпълнители.

Единственият български фестивал само за хип хоп и реге музика отново ще забие край Велико Търново. Мястото отново ще бъде TRINITY ROCKS FARM, а датите са 17 и 18 юли 2015 г.

На открито, край р. Янтра, събитието ще събере фенове  с едни от любимите  BG артисти на хип хоп и реге сцената. Кои ще бъдат те –  организаторите се още пазят това в тайна.

Мястото, разбира се, отново ще е натурално, сред природата, на брега на река Янтра. Пространството разполага с полянки до реката, на които ще бъдат разположени сцената, баровете с разнообразни храни и напитки, както и зона за палатки.

На разположение на посетителите ще има павилиони за напитки и храни, санитарни помещения, охрана, медицинско лице, паркинг места, място за палатки, течаща вода, както и безкрайни зелени поляни за почивка.

Детайли за програмата, както и за транспорта до конкретната локация може да намерите на официалната страница на събитието във Facebook.

Вашият коментар