Голям двудневен фестивал разтърсва Младежкия хълм

Shake That ХЪЛМ разтърсва в две нощи пловдивчани с вход свободен

Най-новият свеж пловдивски фестивал Shake that Хълм ще се разположи на полянките и горичките нa Младежкия хълм на 19-ти и 20-ти юни. На него гостите  ще имат възможността да чуят едни от най-готините изпълнители на българската сцена.

Сред популярните изпълнители, които ще се качат на сцената ще са Група N.E., Кottarashky, Balkansky/ DJ Set, Skill – Българи, Acoustic corporation, Тъпани и гайди, Оратница.

По време на фестивала ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив се води под мотото "Заедно". Със свои зони, изградени със специфичния си дух,  култовите заведения на града се включват във фестивала. По време на фестивала ще видите зоните на култовите пловдивски заведения: Библиотеката, Котка и Мишка, Петното на Роршах, Absente, Apartament101, Basquiat Wine & Art, BeeBop Cafe, Fargo, Gramphone Plovdiv и Sound Trap.

Организаторите са помислили за всичко и на събитието ще има аниматори, които да  занимават децата с образователни работилници и различни физически активности. Също така ще има и много културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly, Кендама, Скейт Зона, Театър, Slackline и много други. 

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

ПРОГРАМА

Петък,  19-ти юни

  • Група N.E.
  • Кottarashky
  • Balkansky/ DJ Set

Събота, 20-ти юни

  • Skill – Българи
  • Acoustic corporation
  • Оратница

Вижте последния фестивал на открито в Пловдив със снимки и видеоо!

Повече информация за фестивала и програмата може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар