Калин Вельов и Tumbaito в Пловдив – когато класиката среща латино музиката

Първата по рода си латино формация и майсторът на перкусиите ще гостуват в града на тепетата на 14-ти юли

Калин Вельов и група "Тумбаито" ще направят един истински спектакъл на сцената на Лятно кино „Орфей“. Събитието е част от програмата на OPERA OPEN 2015 и ще се състои на 14-ти юли. 

Концертът ще представи класика и латино музика, в него ще се преплитат в златните български шлагери от 60те и 70те и в красивата вечна филмова музика на Борис Карадимчев, а на сцената ще има поставен специален декор. В събитието ще вземат участие и най-популярните салса школи в Пловдив, а именно Ройс денс студио, Марипоса, Салсита БГ и Салса де Куба.

Най-голямата усмивка на българската музика Калин Вельов,  ще разтупти сърцата ви в ритъма на неговата музика, а това определено ще разгорещи емоциите.

Билети за събитието все още можете да намерите ТУК

Tumbaito изпълнява 100% танцувална салса и има зад гърба си концерти със световно известните Jimmy Bosch, Herman Olivera и Frankie Morales, както и участия в клубове на международни салса фестивали в България, Румъния, Турция, Македония и Кипър. Репертоарът е подбран специално за почитателите на латино музиката. В него са включени песни на Buena Vista Social Club и световни евъргрийни в латино аранжимент.

Вашият коментар