Хиляди отново се сляха с природата на WakeЪП (СНИМКИ)

Разраснало се от едно събиране през 2011-та година днес Wake ЪП се превъръща в символ на свободата под полите на Родопа. 

Хиляди млади хора отново прекараха 3 дни и нощи в Родопа планина, съвсем близо до Пловдив. Местността на манастира "Св. Козма и Дамян" се превърна отново в алтернативна сцена  не само за българи, но и за много чужденци, дошли по нашите земи, за да станат част от първия юбилей на WakeЪП

Над 60 събития в рамките на 72 часа на 3 сцени, няколко бара, много работилници, пърформанси, лекции, изложби, езда и уроци за деца направиха цялото прекарване на WakeЪП незабравимо за всички гости. И сякаш с всяка година младите хора успяват да ни изненадат все повече и повече, а събитието е едно от най-добре организираните в цялата страна. И сигурно това е така, защото в него десетки работят с любов, това което обичат.

Разраснало се от едно събиране през 2011-та година днес WakeЪП се превръща в символ на свободата под полите на Родопа. Там, където младите посрещат изгрева под звуците на традиционната ни фолклорна музика и дълго българското хор. Там, където различните стилове музика си правят път и се сливат на сутринта със слънцето… Само там може да получиш събуждане от непознато дете, което да те прегърне силно, докато спиш. Това е WakeЪП!

Оставяме ви да видите снимките от трите дни, които направихме, за да запечатаме този фестивал за вечността

Видео от втория ден и още снимки може да видите ТУК

Всички снимки от първия и втория ден може да видите в nightclubs.bg

Фотограф: Павлин Цицелков

Вашият коментар