Пловдив танцува отново под звездите… в края на юли

Клуб "Библиотеката", този път с партньорството на "Инкубатор", организират продължение на първия уличен карнавал "Пловдив танцува", който се проведе на 6-ти юни.

На 25-ти и 26-ти юли, под звездите танцов маратон ще направят най – добрите школи по салса, зумба и хип -хоп и модерни танци. Мястото е нетрадиционно, но добре познато за пловдивчани – поляната в подножието на Младежкия хълм. 

Уроците за всички ентусиасти ще бъдат безплатни обещават организаторите, а за най-малките са предвидени анимации и игри с публиката. Всяка школа ще има обособен кът, където хората ще могат да се запознаят с нейната история, инструктори, стиловете и график на дейността им. Организаторите са помислили и за подвижни барове, които ще бъдат разположени около сцената, под Младежкия хълм. 

"Ако не танцуваш време е да намериш своята школа и място под зведите. Носете си доброто настроение, усмивки, няколко ката дрехи, репелант и постелки за сядане. При лошо време отново ще сме там и пак ще танцуваме", подканиха организаторите на събитието.

Входът ще бъде свободен.

СНИМКИ и ВИДЕО от "Пловдив танцува" от началото на юни може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар