Подготвят „Воден фест“ за над 3000 специалисти в Пловдив през септември

Вече и българските ВиК проектанти, строителни фирми, консултанти и надзори имат достъп до световните инструменти за информиране и надграждане на умения

Сайтът waterfestbg.org подготвя две значими събития тази година под тепетата

За първи път в България специалисти от цялата страна ще се срещнат на едно място в забавна атмосфера ще имат възможност да споделят опит, проблеми и възможности, да участват в интерактивни игри свързани с продуктите, мастеркласове, демонстрации, обучения и да натрупат много приятни спомени.

Събитието ще се проведе презсептември в града под тепетата тази година и очаква да събере над 3000 специалиста. ВиК професионалисти ще се борят за престижната награда „Тръбен ключ“, между отбори излъчени от топ 50 инсталаторски фирми в България. Наградата ще връчи инж. Пламен Иванов – Камара на строителите в България.

На края на годината от авторитетно жури в състав инж. Ангел Марков – Председател на професионална секция “Водно строителство” Пловдив към Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), инж. Гинка Димова – КИИП София, инж. Николай Шишков – член на КИИП и инж. Татяна Щерева- член на КИИП и мнението на потребителите на портала   ще бъдат определени победителите за ВиК проект на годината, ВиК проектант на годината и ВиК продукт на годината.

Със съдействието на Българската асоциация на архитектите и инженерите – консултанти (БААИК)  ще бъдат връчени наградите за Консултант и Надзор на годината.

Събитието се организира от портала на ВиК общността WATERFESTBG.org, който решава дългогодишен проблем стоящ пред инженерите занимаващи се е водно строителство и производителите на продукти или техните представители за България, като прави бърз и качествен контакт  на едните и другите.

В следствие на това, крайният клиент (какъвто е всеки един от нас) получава по-добро обслужване, качествена и надеждна ВиК инсталация, пречистване на водите и т.н

„Нашето желание е всички инженери да бъдат запознати с новите продукти и технологии, да бъдат консултирани от производителите за най-доброто приложение на продуктите им,  като това не им отнема от времето за проектиране и оптимизиране на проекта. От друга страна търговци, вносители и производители да имат възможността с много малко време и усилия да стигнат до всички свои идеални клиенти и реализират продажби. Това ще повиши стойността  на предлаганите услуги в сектора и качеството на използваните материали. Освен това до момента толкова отговорни специалности оставаха без отличия, затова ние ще се погрижим оттук нататък да се излъчва и награждава ВИК проект на годината, ВиК проектант на годината и ВиК продукт на годината, Консултант и надзор на годината.

Времената се промениха и вече повечето неща се случват в интернет, затова съвсем естествено се появи нуждата от уебинари (семинари по интернет). През цялата година тези които са се записали ще получават информация за предстоящите събития и уебинари“, разказват организаторите

Всички са много по-ангажирани и за да се посети едно изложение, на което са представени много малка част продукти отнема много време, свързано е с разходи по пътуване, а за всеки работещ специалист времето е пари. Затова създателите на портала организират Безплатни Уебинари  (семинари по интернет) през цялата година и в  комфорта на собствения си офис (дом или дори на плажа) със специален линк  и парола за достъп инженерите имат възможност да се включат в живото предаване, да задават въпроси и да получат отговори. След което целогодишно получават бърз достъп до презентаторите (производители, вносители) на продукта.

Вече доста чуждестранни производители с интерес към българския пазар са се записали за представяне на продуктите им на портала.

Младежкият портал Mediacafe.bg е официален медиен партньор и ще ви информира за събитията своевременно!

За автора

Вашият коментар