Подготвят запомнящо се July Morning парти на вила над Пловдив

Пловдивчани посрещат изгрева с разтърсващо парти с пикантен line-up от водещите диджеи Momo Dobrev, Marto Gavraili, Christian Craken, Guerrero, Aleks Nikolov & Ill-Q

Една от най-популярните сутрини на лятото "Джулай морнинг" събира пловдивчани за посрещането именно на зашеметяващия изгрев над тепетата. Музикалното събитие се очаква да е сред едно от най-запомнящите се в Пловдив това лято, споделиха организаторите за mediacafe.

Организатори на партито са Plovdiv Above, а специално за всички гости те са подготвили пикантен line-up от водещите диджеи Momo Dobrev, Marto Gavraili, Christian Craken, Guerrero, Aleks Nikolov & Ill-Q,  с подгрявящ сет подбран от диджеите Niko Galos, Roskoe и Dunkov. По време на събитието  студио "Our House" ще изрисува желаещите със светещи в тъмното бои, за да бъде вечерта още по-забележителна и незабравима.

Събитието ще се състои в частна вила на най-високата точка в Брестник, която може да се похвали със спиращата дъха панорамна гледка на цял Пловдив. Градината на къщата пък ще бъде приказно украсена и ще е готова да посрещне своите гости под звездите.

Барът под звездите ще предложи на своите гости Blue Grant's Whiskey (безплатно), Somersby, коктейли, фрешове, бяло вино с плодове, минерална вода, и различни безалкохолни и енергийни напитки, както и приятен асортимент от свежи сандвичи.

Партито започва в 18 часа на 30 юни и ще продължи до обяд на следващия ден, а броят на билетите е ограничен. Първите 50 билета ще са на специална цена от 20 лева (от които не са останали много), а редовната им цена е 25 лева. Билети пък, продадени на място, в деня на събитието ще са по 35 лева. В цената на билета  е включена неограничена консумация на Blue Grant's Whiskey.

Билетите могат да бъдат закупени в Капана, арт сърцето на Пловдив, в една от следните локации:

  • ул. Христо Дюкмеджиев 6 (Our House Studio)
  • ул. Евлоги Георгиев 5А (Non Stop ReFresh).  

В деня на събитието билети ще се продават на входа на вилата.

Внасянето на храна и напитки, фотоапарати, хладни и огнестрелни оръжия на територията на вилата не е разрешено. Охраната на събитието любезно ще провери за съответните предмети при влизане.  

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК

За автора

Вашият коментар