School rock fest 2012 (снимки)

През уикенда в Пловдив се проведе първия School rock fest 2012 на сцената на лятно кино Орфей организиран от БГ Радио, Радио 1 Рок, Радио Сити, Stage 51 и Музикален център Икономов. Талантливите ученически рок групи от Пловдив, София, Пазарджик, Петрич и Дупница мериха сили в любимата си музика.
В съботния ден специални гости на събитието трябваше да бъдат музикантите от Automatic Flowers, които така и не се качиха на сцената на лятното кино. Оказа се, че те са приели предложението за подгряваща банда на концерта на D2 на центъра на Пловдив ден преди  това. Митко Кърнев и компания свириха по случай 100 годишнината на Ботев и влизанто на отбора в А група.
Кърнев е поискал точно Automatic Flowers, като една от най-добре развиващите се млади банди под тепетата да се качат преди тях и да подгреят пловдивчани, научи mediacafe.bg. Точно за това и организаторите на School rock fest са отклонили участието на автоматините цветя. Най-потърпевши се оказаха феновете им, които се се объркаха къде трябва да отидат, за да ги слушат.
Вокалистът на D2 Дидо бе забелязан от наш фотограф да стои пред входа на лятното кино и да пие бира в приятна компания ,докато младите банди вътре размятаха сериозно гриви.
В неделя специален гост на School rock fest 2012 бе Тома.

За автора

Вашият коментар