Smol Lake Fest с първо издание край Смолянските езера (ВИДЕО и СНИМКИ)

На 19-ти и 20-ти Август 2016 ще се състои първото издание на музикално-театралният фестивал SmolLakeFest. Събитието ще се проведе в района на Смолянски езера, в близост до Орфеевите скали.

Фестивалът е с богата дневна програма с театрални модули, импровизации и различни заигравки с посетителитe. Ще има кулинарно изложение, игри и атракции.

Двете вечери ще бъдат запълнени от групи и DJ с етно, реге, рок и дръм и бас звучене. На сцената ще се изредят Булгара, BALKANSKY DJ Set, Обратен ефект, H.M.S.U. , Kottarashky & The Rain Dogs, Mерудия и още много други.

SmolLakeFest се радва на богата подкрепа от страна на много артисти, сред които Христо Мутафчиев, Радина Думанян, Христо Гърбов, Мария Сапунджиева, Станимир Гъмов, Герасим Георгиев – Геро.

Фестът ще предложи

  • обособени места за музикалната и театралната част; 
  • зона за къмпинг; за тези, които не искат да са на палатки има хотелска и вилна част
  • паркинг; 
  • зони за релакс
  • зона с храни и напитки

Това е нашата първа крачка, с която искаме да си внушим, че всеки един от нас е потенциално решение. Всеки съдържа в себе си импулса да направи нещо, от което да спечелят всички“, казват организаторите на фестивала. „Правим това събитие с надеждата, че заедно ще поставим основата на динамична общност, която не само ще е полезна за театъра, но и за региона като цяло. Искаме да създадем атмосфера, която да стимулира жизнена и натурална връзка между артисти и зрители, като насърчи комуникацията и обмяната на идеи. По този начин искаме да покажем, че културата и изкуството не са нещо фиктивно или далечно, присъщо само на малцина, а представляват жива тъкан, която се подхранва от всички нас“, споделиха организаторите.

 Билети в мрежата на Eventim са на цена от 30 лева до 20-ти юли

Вашият коментар