Световноизвестното дръм енд бейс дуо Mad Twinz пристигат за Street Masters в Пловдив

Фестивалът продължава да представя най-доброто от съвременната музика

Едни от най-влиятелните дръм енд бейс бийтбокс формации Mad Twinz от Русия са първите обявени имена на Live сцената на фестивала за градска култура Street Masters. Те ще изнесат 30 минутен live set, както и ще бъдат част от журито на бийтбокс шампионата на фестивала на 16 юни в Парк Лаута, Пловдив.

Техният стил е уникална смесица от дръм енд бейс, дъбстеп, трап, хип-хоп, хаус, бийтбокс и лууп машини. Признати са за едни от най-завладяващите групи на живо, а за доста хора в България от две години насам са една от най-чаканите групи след уникалното им представяне по време на фестивала Bscene в Базел, Швейцария, както и след концертите им с Onyx и Dope D.O.D.

Световна популярност придобиват с проекта си „Soundhunters”, в който обикалят различни градове по света и улавят техните звуци и след това създават музикални тракове с тези звуци в хаус, дръм енд бейс, дъбстеп и хип-хоп звучене.

За втора година Street Masters е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата и Mad Twinz пристигат и за да направят и своя проект „Soundhunters” и в Пловдив, с което градът да се популяризира като туристическа дестинация още повече.

СНИМКИ от последното издание на фестивала през 2017-та година може да видите ТУК

  • ОЩЕ СНИМКИ от първата вечер може да видите ТУК както и в галерията на mediacafe.bg
  • СНИМКИ от KiNK в залата на пловдивската опера може да видиет ТУК  
  • СНИМКИ от фестивала през 2015-та година може да видите ТУК, а от изданието през 2016-та, което се проведе в клуб Total sport може да видите ТУК

Вашият коментар