Цели 3 дни музика и танци под Младежкия на Shake that Хълм

6 музикални стила, десетки групи, кино на открито, театър, танци, изложби, пърформанси и още.. само след седмица 

Да бичим Айляк на фестивала Shake that Хълм, канят организаторите от Alter-Native Project и Инкубатор

Ако обичате да разпускате и да се забавлявате, то тогава това ще е най-подходящото място. В края на летния сезон идва фестивалът Shake that Хълм, който трябваше да се проведе в през юни, но поради различни обстоятелства организаторите го изместиха за 4, 5 и 6 септември.

И сякаш времето за чакане си заслужава, защото Shake that Хълм бе увеличен с един ден, а под Младежкия хълм ще звучат общо 6 музикални стила и десетки изпълнители, като Оратница, Balkansky и DJ Skill + Гайда и Кавал в Петък; Acoustic Corporation, Bourbon Street, Илко Биров, група Муфта в събота; Сръбската рок банда Fluid Underground, Габана, Nameless Day Ritual в неделя и още много други. За 6-ти септември – празникът на Пловдив, ще има подготвена специална програма.

Организаторите подготвят множество развлечения, като театър и кино на открито, пърформанси и активности, на които ще можете да се насладите по време на 72 часовата програма.

Спортна зона, където ще може да се играе волейбол, федербал и още много други спортове. Зона за домашни любимци, Скейт зона, Slackline, Yoga Fly, зона „Пловдив Танцува“ с демонстрации и уъркшопи с разнообразни танци, както и специална локация, където ще ви чакат култовите пловдивски заведения със своите изнесени барове, една нова идея, на която от Инкубатор страшно много държат, за да може повече хора да усетят силата ан думата ЗАЕДНО. 

Това, което ще  се случи ще забавлява хората и ще допринесе за тяхното разпускане. Предвижда се да се проведе една нова и модерна форма на градски фестивал, където хората да си седят на полянката, да им бъде готино и уютно. Защото именно това се цели – една приятна атмосфера с готин интериор, където хората да са заредени с много позитивни и приятни емоции, а айлякът е гарантиран.

Входът ще бъде свободен и през трите дни, така че няма какво да ви спре да се забавлявате всички заедно. Да отидете с ваши приятели, а и да срещнете нови такива, защото Пловдив ще се събере ЗАЕДНО да бичи АЙЛЯК на полянката под Младежкия Хълм следващия уикенд.

За чистотата са предвидени специално изготвени атрактивни пепелници за фасовете.

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата 2019!

Още музикални събития за Пловдив може да намерите в сайта nightclubs.bg

За автора

Вашият коментар