Узана поляна фест отново ще се превърне в място за споделяне на идеи

Четвъртото поредно издание на зеления фестивал Узана Поляна Фест ще се проведе между 18 и 20 юли на обичайното място – местността Узана край Габрово. Събирайки съмишленици на зелените идеи, представители на бизнеса, биопроизводители и творци, фестивала предоставя пространство за споделяне опита и идеите на организации, проекти и фирми, които работят в сферата на устойчивото развитие и управлението на околната среда. Организаторите по този начин се стремят да стимулират интелигентното отношение към ресурсите на страната в контекста на световните предизвикателства пред човечеството.

В рамките на фестивала на едно място ще бъдат събрани интересни еко иновации в зелената и социалната сфера от България и не само. Организаторите подготвят немалки изненади и поводи за дискусии за човешката креативност в устойчивото развитие.

Узана Поляна фест създава възможности за представяне на една цялостна визия на устойчивия и здравословен начин на живот, който започва от съзнателното общуване с природата и творческото себеизразяване.

Вашият коментар