За 16-та поредна година БМВ любовта събира всички под тепетата (СНИМКИ)

За Гергьовден Пловдив ще бъде озвучен от гръмките звуци на 6 и 8 цилиндрови мотори

Международният панаир в Пловдив ще е арена навръх Гергьовден на националния „BMW събор“, който ще зарадва с куп атракции почитателите на баварската марка. За първи път в България ще бъде създадено мобилно BMW представителство, където феновете ще могат да се насладят на всички актуални модели коли, мотоциклети, велосипеди и на лайфстайл продукти.

Панаирът в града под тепетата тази събота ще бъде озвучен от гръмките звуци на 6- и 8-цилиндрови мотори, а всички участници ще станат част от едно автомобилно зрелище и истински празник за очите и ушите, обещават организаторите от „BMW клуб България“. Те са подготвили много нови атракции, интересни шоу програми и състезания на дрифт арената на панаира по време на 16-ото издание на BMW събора.

Конкурсите за външен вид на автомобилите ще бъдат сериозен акцент, в който главно участие ще имат зрителите и феновете на марката, а край на събора ще сложи страхотно мото шоу.

За първи път в България ще бъде създадено мобилно BMW представителство, където всички ще могат да се  насладят на актуални модели на марката, М автомобили, M Performance автомобили, Мотоциклети, Лайфстайл продукти, Велосипеди и още много други изненади.

Фотограф: Деян Романов

Вашият коментар