Започва 5-то издание на „Капана Фест“

Богатата програма на фестивала обединява младите хора в „Душата на квартала“

5-то издание на "Капана Фест" започва днес в Пловдив

Фестивалът в творческия квартал на града под тепетата ще зарадва публиката с музика, спортни активности, както и ключовите за Капана фест базар автентични произведения от различни автори и ателиета и базар за био храни, уъркшопове, кино и разбира се още много изкуство.
 
На музикалните сцени на феста ще се качат както култови български изпълнители, така и международни банди, които гарантират неочаквани музикални преживявания. Сред музикалните акценти на фестивала ще бъдат Kan Wakan и Panican Whyasker в петък, както и Big Nose Attack в събота и IRFAN в неделя.

В рамките на фестивала посетиелите ще могат да видят на живо работата на артисти, които ще изрисуват различни локации из Капана. Различни уършопи, разнообразни артистични проекти, изложби, представления и работилници са част от програмата на фестивала.
 
На ул.“Абаджийска жителите и гостите на Пловдив ще могат да се насладят на специална програма с литературни представяния и четения, както и щанд, откъдето присъстващите на фестивала, ще могат да се запознаят и снабдят с книгите на редица български автори на алтернативна литература. Предвижда се и тридневна благотворителна разпродажба на книги по време на Капана Фест.

В лятното издание на Капана Фест, намират място и най-интересните заглавия от българското късометражно кино през последните години. По време на фестивала ще може да се насладите на 21 заглавия от българското кино съвсем съвсем свободно.

  • ВИЖТЕ цялата програма на Капана фест ТУК
  • Повече за Капана фест в снимки и видео може да видите ТУК и ТУК

За автора

Вашият коментар