2 дни до Айляк феста на Пловдив

Тази година фестивалът предлага още някои необявени събития, като забавление за всички деца до 10 годишна възраст – "мечтаене в картини". Това ателие ще ни зарадва с тебеширените рисунки на децата върху алеята на фестивала.
Друго събитие, което ще се проведе след 17ч. – "фото ателие live". Това е фотосесия с модели, която ще се проведе на живо на тема избрана от нас. Още по – хубавото е, че в края на сесията може да вземе участие самата публика и участниците да запазят снимките за себе си.
От 19ч. е обявен jam session, на който каним всички групи или музиканти желаещи да споделят своето творчество с публиката на фестивала.
Заповядайте да айлячим заедно!!!а празника на Пловдив, 6-ти септември, ще стартира третото издание на фестивала "Айляк". Органиазторите разкриха за mediacafe.bg, че ще предложат още няколко необявени събития, като забавление за всички деца до 10 годишна възраст – "мечтаене в картини". Ателието ще ни зарадва с тебеширените рисунки на децата върху алеята на фестивала.

Друго събитие, което ще се проведе след 17часа е "фото ателие live". Това е фотосесия с модели, която ще се проведе на живо на тема избрана от организатроите. Още по – хубавото е, че в края на сесията може да вземе участие самата публика и участниците да запазят снимките за себе си.

От 19 часа е обявен jam session, на който са поканени всички групи или музиканти желаещи да споделят своето творчество с публиката на фестивала.

Заповядайте да айлячим заедно!!!

Цялата програма на фестивала може да видите тук!

За автора

Вашият коментар